Fra Feitskaret mot Storklumpen
bilde vinterryper skutt
Porten til Nord Norge
Velg språk:
  • norway.png
  • germany.png
  • uk.png

Åpning av Granedagene 2018

Inspirasjonskveld "Grane opp av sofaen"

Les print.png email  .png

YNGVAR

Mandag 11. juni    –    Idrettshallen

Dørene åpnes kl 17.30
Arrangementet starter kl 18.00


Bolystgruppen hadde stor suksess med fjorårets åpning av Granedagene; inspirasjonskvelden «Grane opp og fram». Vi hadde besøk av Jahn Ivar «MINI» Jakobsen og Mariann Sæther som holdt flotte foredrag. I tillegg var det magisk underholdning.

Bolystgruppen fortsetter med OPP-turen. I år kjører vi en ny inspirasjonskveld «Grane OPP av sofaen» 


Vi ønsker velkommen følgende inspiratører/foredragsholdere:

Yngvar Andersen
:
Dette er mannen som de siste ti årene har smilt, trent og gjort trening og en sunn livsstil både fristende og oppnåelig for veldig mange.
Yngvar Andersen er motiverende, resultatorientert, og en dyktig formidler med et brennende engasjement for en sunn livsstil.
Han er kjent som NRK Puls sin treningsekspert, og er stadig å se i media. Han har en enkel, tydelig, ærlig og humørfylt måte å kommunisere på, og han holder pekefingeren veldig lavt. Yngvar mener at du må se på trening som en jobb som må gjøres, og hans motto: «Berre gjer da», har hjulpet veldig mange ut av sofaen.

http://www.livogyngvar.no/bloggen

Mariann Sæther:
Mariann er en kajakkpadler i verdensklasse. Hun ble verdensmester i ekstrem kajakk i 2015, på den beryktede elven Oetz i Østerrike.
Hun har fremmet sporten i  over ti år, og presser seg selv og sporten ved å padle i fosser og stryk som mange menn viker unna.
Hun har vært førstegangspadler i en rekke elver, og var første kvinnelige padler utfor Laksforsen. Hun har konkurrert for Norge som medlem av landslaget i Freestyle og slalompadling, og deltatt i 10 VM.
Mariann holder motiverende foredrag med multimediepresentasjoner, utstillingsvindu scenarier og  deler erfaringer fra et liv på veien.
Mariann driver i dag enkeltmannsforetaket Soria Moria Adventure, og har etablert RiverNorth Rafting i Grane, som tar i bruk vassdragene i omegnen til kommersiell aktivitet innen rafting og kajakk, samt andre opplevelsestilbud. 2017-sesongen var virkelig en suksess, og vi gleder oss til i sommer.

http://mariannsaether.no/
http://www.rivernorth.no

I tillegg til Yngvar og Mariann vil det bli spenstige underholdningsinnslag.

Plakaten kan leses her


Gratis inngang                                                                                 

Arrangør:   Bolystgruppen i Grane kommune