Fra Feitskaret mot Storklumpen
bilde vinterryper skutt
Porten til Nord Norge
Velg språk:
  • norway.png
  • germany.png
  • uk.png

Et bidrag til jul

Folkehelsetiltak:

Les print.png email  .png

AX012842

Selv om jula er ei fin og koselig tid, kan den også oppleves som vanskelig og tung for mange. Enten man sliter med ensomhet, dårlig råd eller andre utfordringer, er det ikke like lett å gå gjennom høytiden med glede og hygge som de fleste andre. I Grane kommune ønsker vi at de som føler de sliter i jula skal få en bedre høytid. Derfor setter vi i gang en innsamlingsaksjon for denne målgruppa.

Ved Coop Grane blir det fra 7. - 20 desember satt ut en handlevogn hvor de som ønsker kan gi matvarer, klær, leker eller en annen gave ved å legge dette i vogna. Det som blir samlet inn blir så delt ut til familier og enkeltpersoner som har meldt seg og som ønsker ei handsrekning eller litt ekstra hjelp og ressurser til jul.
Privatpersoner og bedrifter kan også støtte ved å gi pengegaver til formålet via kontonr: 4516 23 25950.
Det er også anledning til å gi en gave ved å legge denne under juletreet i Servicetorget. Vi ber om at gaven merkes med hvem gaven passer for, feks.”Gutt 8-10 år eller “Voksen dame”.

Føler du at du ønsker litt hjelp og støtte i juletida i form av matvarer eller gaver, kan du innen 19. desember kontakte Anna Koldal, tlf 97147649 eller Wencke Halland, tlf. 95 33 10 81.
ALLE kan ta kontakt, uansett hvor stort eller lite behovet er – ingen skal ha det leit eller trasig på julaften eller i jula. Henvendelsene behandles konfidensielt.

Hilsen Anna, Wencke, Olla, Hege P. og Rune.