Spørsmål om koronaviruset?

Bygdekinoen: Jul på Kutoppen

Klikk for stort bilde 

Dato
9. november 2020
Tid
18:00 - 19:30
Sted
Grane samfunnshus

Folkehelsetiltak: Grane kommune inviterer barnefamilier bosatt i Grane til gratis kinoforestilling med Jul på Kutoppen på programmet.
Filmen vises 9. november klokken 18 på samfunnshuset.

På grunn av smittevernhensyn vil det være 60 billetter tilgjengelig i salen. Gratisbilletter til Jul på Kutoppen må reserveres på forhånd ved å ta kontakt med Servicetorget på telefon 75182200.

 

Jul på Kutoppen er en morsom julemusikal om tradisjoner, forventninger og familie – og en påminnelse til oss alle om at fjøsnissen bare skal ha én porsjon grøt, og den skal bli servert på julaften.

Bykalven Klara skal feire jul på Kutoppen for første gang og har store forventninger til hva som møter henne der oppe. Skuffelsen blir stor da pappaen Mosk ikke bryr seg om jul, og ikke har gjort i stand noe som helst. Mosk blir tilkalt på måkeoppdrag, og da han blir sittende snøfast på hytta til den ufordragelige Pauline, tar Klara og bestevennen hennes, Gaute, og bestemmer seg for å lage en fantastisk jul på Kutoppen for å overraske pappaen til han kommer tilbake.

Men hvordan lager man en perfekt jul? På Sætra bor det en ekte juleekspert, den tverre geita Bærnt. Men Bærnt er så opptatt med sine egne tradisjoner, og å være ufrivillig vertskap for den alternative høna Chickolina, at han ikke har tid til å hjelpe Klara og Gaute.

Klara oppsøker i stedet fjøsnissen som gjemmer seg på låveloftet. Klara lager grøt til nissen for å få han til å hjelpe henne, men det Klara ikke vet er at Nissen blir klin kokos hvis han får grøt før julaften. Klara og Gaute må finne en måte å stoppe Nissen på før han legger hele gården i ruiner, og før Mosk kommer hjem og oppdager julekaoset Klara har stelt i stand.

 

 

Informasjon om hendelsen

Arrangør

Grane kommune, enhet for kultur, folkehelse og frivillighet

Kontakt

Enhetsleder Rune Stabbforsmo, tlf 75182246