Søker du informasjon om koronaviruset eller krisen i Ukraina?

1. juni 2022 gir vi gass – Er du med?

Det er allerede avklart at Trixie utvider sitt konsept til også å inkludere overnatting, og at det vil bli etablert ladestasjoner. Nærheten til Lomsdal-Visten nasjonalpark, Børgefjell nasjonalpark, fantastiske lakseelver, Grane kommunes scooterløyper og rafting med River North gjør at områdets attraktivitet vil bli betydelig. Grane kommune vil også etablere flere «stopp-effekter» som gjør at Trofors blir et naturlig og foretrukket stoppested langs E6.

Grane kommune skal utvikle området langs ny E6 til å bli et fantastisk stoppested og opplevelsessted! 1. juni 2022 går vi videre med aktørene som har meldt interesse!

Har du en forretningside og ønsker å få mer informasjon om hva som skjer?

Ta kontakt med kontakt med Børge Steinmo Johnsen (kommunalsjef teknisk og næring) på borge.steinmo.johnsen@grane.kommune.no eller 918 31 718 innen 1. juni 2022.

Grane kommune har evne og vilje til å bruke mulighetsrommet E6 utbyggingen gir oss. Potensialet er stort og vi skal utvikle området til et fantastisk stoppested!