Søker du informasjon om koronaviruset eller krisen i Ukraina?

Koronainformasjon

Her finner du oppdatert informasjon, fakta, råd og tiltak om koronaviruset.

Helgen 6.–8. mars går den nasjonale lusesjekken av stabelen, og vi oppfordrer alle foreldre og foresatte til å ta lusekammen fatt og sjekke barna sine for lus.

Helgeland friluftsråd gjennomførte 26.02.2020 konstituerende møte for det nye styret som skal virke de frem til neste kommunevalg.

Grane er en av seks norske distriktskommuner som er valgt ut til å være med i et forskningssamarbeid om å koble samfunnsplanlegging og utviklingsarbeid sterkere sammen.

Trofors-gutta fyller 18 år i dag, og vi sender dem de beste gratulasjoner på den store myndighetsdagen. Samtidig ønsker vi Marcus og Martinus lykke til videre med spennende prosjekter og god musikk. Grane kommune er stolte av guttene og ønsker dem en flott bursdagsfeiring!

Dette vet helsemyndighetene om utbruddet av nytt coronavirus (2019-nCoV): om viruset, forebygging av smitte, symptomer på sykdom, inkubasjonstid, behandling og andre forebyggende tiltak.

Lillian Sætern er ansatt som ny rektor ved Grane barne- og ungdomsskole.

Miljødirektoratet har godkjent søknad fra Grane om å bli en aktør under merkevaren "Norges nasjonalparker" og status som nasjonalparkkommune etter nye vilkår.

På grunn av endring i bemanningssituasjonen i Servicetorget vil vi i en periode ha redusert åpningstid.

Visste du at du kan bestille mange kommunale/statlige tjenester selv på nett?

Meteorologisk institutt har sendt ut et gult farevarsel for nedbør for Namdalen, Helgeland, Saltfjellet og Salten.