Aktiv senior: Ukestur til Spania

Alcudiastranden. Rune Stabbforsmo Aktiv senior er et samarbeid mellom Grane frivilligsentral og Grane pensjonistforening. Målet er å skape flere aktiviteter og sosiale møteplasser for graneværinger i alderen 60+.
I april arrangerer Aktiv senior en ukestur til Alcudia på Mallorca.

Alcudia består egentlig av tre ulike deler. I havnebyen Puerto de Alcudia ligger den fine havnen og byområdet med innholdsrike butikker, spennende barer og utmerkede restauranter av alle slag. Her er det ingen sak å tilbringe en herlig ettermiddag eller to, og det er mange som drar hit om kvelden for å oppleve folkelivet.
Den opprinnelige gamle byen Alcudia med romerske aner ligger noen kilometer inn i landet, og har et sjarmerende lokalt marked og hyggelige restauranter rundt torget.
Sist men ikke minst har vi Playa de Alcudia, den 14 kilometer lange stranden øst for Puerto de Alcudia. Langs stranden ligger det flere hotell på begge sider av hovedveien som følger kysten et stykke fra havet, og her og der ligger det små klynger med butikker og restauranter. Har du lyst til å se hvordan byen så ut i romertiden, kan du besøke Pollentias ruiner som ligger rett utenfor Alcudia.
 

Vi reiser med tog fra Trofors 24. april og tar ei overnatting på Værnes før vi setter oss på flyet til varmere strøk klokken 07.00, tirsdag 25. april.

Etter en fire timers flytur med Sunclass airlines lander vi i Palma hvor bussen står klar og venter på oss for videre transport til Alcudia som ligger i nordenden av øya Mallorca.
Her innlosjeres vi på hotell Seaclub Mediterranean Resort hvor vi skal bo under oppholdet.

Vi ønsker å skape en ramme rundt vår reise som gir hver enkel deltaker en følelse av tilhørighet. Selv om du reiser alene, er du aldri alene sammen med oss - dersom du ikke selv ønsker det.

Frivilligsentralen stiller med reiseledere som er tilstede for å bistå deltakerne under hele turen. De legger til rette for alt det praktiske i forbindelse med reisen slik at du som deltaker bare trenger å melde deg på, delta og nyte turen.
I tillegg vil det bli lagt opp til felles aktiviteter og måltider hver dag under oppholdet for de som ønsker å delta på dette.

Hjemreisedatoen er tirsdag 2. mai. Da flyr vi fra Mallorca til Værnes og en bussreise fører oss videre hjem til Trofors.
 

Pris pr. person er ca kr 8800,- for de som velger å dele en 2-roms leilighet.
Pris pr. person for de som ønsker enkeltrom er ca kr 10800,-.

Prisene ovenfor inkluderer togreise Trofors-Værnes, hotellovernatting på Værnes, fly Trondheim - Mallorca tur/retur, 7 netters hotellopphold på Mallorca, mat ombord på flyreisene, innsjekket bagasje, busstransport tur/retur Palma – Alcudia, frokost på hotellet og busstransport hjem fra Værnes til Trofors.

De som har behov for forsikringer kan bestille dette ved påmelding:  
Avbestillingsforsikring kr 349,-
Heldekkende reiseforsikring på kr 464,-
 

Det er fortiden stor pågang på sydenreiser. For at vi skal kunne beholde prisene på denne reisen er vi avhengig av kort påmeldingsfrist. Har du lyst å være med på reisen må du melde deg på innen torsdag 20. januar 2023. For påmelding kan du ringe Wencke, telefon 953 31081 eller Rune, telefon 905 18656.

Turen gjennomføres med forbehold om minst 15 påmeldte.