Dansekurs for 1.-7. klasse

Klikk for stort bildeGrane kommune har ledige plasser på sommerskolens dansekurs i uke 28. Vi åpner nå opp for deltakere fra 1.-7. klasse.

Dette kurset passer for deg som er glad i å danse eller har lyst til å lære hip hop og kommersiell stil.
I idrettshallen vil det fra mandag til fredag klokken 10 – 14 blir undervist i dans, og vi inviterer til læring og danseglede i et trygt og inkluderende miljø.
Malin Albertsen er ansvarlig instruktør og gleder seg til å til å komme og dele sin energi, kunnskap og inspirasjon med deg.

Det er gratis å delta på dansekurset.

På grunn av smittevernrestriksjoner må deltakerne ta med mat/matpakke og drikke til eget bruk alle dager i kursuka.

Påmelding

Påmelding til dansekurset skjer via vårt digitale skjema som du finner nederst på denne siden. Påmeldingsfristen er 16. juni.

Dersom kurset får mer enn 15 påmeldte, vil det bli foretatt trekning mellom de påmeldte.
Tilbakemelding fra kommunen mottar du på epost etter at påmeldingsfristen er gått ut.

Påmelding til Grane kommunes sommerskole 2021

Felt merket med * må fylles ut

Rune Stabbforsmo
Enhetsleder kultur, folkehelse og frivillighet