Stortingsvalget og Sametingsvalget 2021

Her finner du utfyllende informasjon om valget

Grane kommune oppfordrer velgere til å benytte seg av forhåndsstemmegivning i perioden 10. august-10. september. Dette med hensyn til Koronarestriksjonene. Valgdagene i Grane er 12. og 13. september.

Det er i dag 14.07. påvist et positivt tilfelle av covid-19 i nabokommunen Vefsn

Klikk for stort bildeDet dreier seg om en person som har kommet fra utlandet. Vedkommende er i isolasjon og smittesporing er gjennomført. Det er kun få nærkontakter, og disse er satt i karantene og blir testet ihht. vanlige rutiner.

.

Vedkommende ankom med fly; med Widerøes rute WF-779 fra Oslo til Mosjøen tirsdag 13. juli – Avreise fra Oslo kl. 19.55, med mellomlanding på Værnes og ankomst Mosjøen ca. kl. 22.15.

Om det er personer fra Grane som har reist med samme rute bes de om å kontakte kommunelegen i Grane for testing.

.