Folkehelsetiltak: Et bidrag til jul

Klikk for stort bilde Selv om jula er ei fin og koselig tid, kan den også oppleves som vanskelig og tung for mange. Enten man sliter med ensomhet, dårlig råd eller andre utfordringer, er det ikke like lett å gå gjennom høytiden med glede og hygge som de fleste andre.
I Grane kommune ønsker vi at de som føler de sliter i jula skal få en bedre høytid. Derfor fortsetter vi på fjerde året med en innsamlingsaksjon for denne målgruppa.

Ved Coop Grane blir det i perioden 2.-19. desember satt ut en handlevogn hvor de som ønsker kan gi matvarer, klær, leker eller en annen gave ved å legge dette i vogna. Det som blir samlet inn blir så delt ut til familier og enkeltpersoner som har meldt seg og som ønsker ei handsrekning eller litt ekstra hjelp og ressurser til jul.

Privatpersoner og bedrifter kan også støtte ved å gi pengegaver til dette lokale formålet via kontonummer 4516.23.25950.

Det er også anledning til å gi en gave ved å legge denne under juletreet i Servicetorget på kommunehuset. Vi ber om at gaven merkes med hvem gaven passer for, feks. «Gutt 8-10 år» eller «Voksen dame».

Føler DU at du ønsker litt hjelp og støtte i juletida i form av matvarer eller gaver, kan du kontakte Anna Koldal, tlf. 97147649 eller Wencke Halland, tlf. 95 33 10 81 innen 18. desember.

ALLE kan ta kontakt, uansett hvor stort eller lite behovet er – ingen skal ha det leit eller trasig på julaften eller i jula.
Henvendelsene behandles konfidensielt.

Tiltaket er et samarbeid mellom Grane Frivilligsentral, Grane Pensjonistforening, Grane Menighet og Grane kommune, folkehelse.