Kommunehuset stengt fra 15. desember og fram til 13. januar

Klikk for stort bildeGrane kommune følger anbefalinger og råd fra myndighetene i forbindelse med pandemien.

Regjeringen har nå kommet med ei tydelig anbefaling om at alle som kan, skal ha hjemmekontor, samt at antall nærkontakter skal begrenses.

Som en følge av dette har Grane kommune besluttet å stenge kommunehuset i perioden onsdag 15. desember og fram til 13. januar.

Besøkende som har gjort avtale med saksbehandler, kan møte på kommunehuset etter avtale.

Vi oppfordrer alle til å henvende seg til ansatte på kommunehuset ved å bruke telefon eller sende e-post.

Telefonliste og e-postadresser til ansatte ved kommunehuset finner du her

Har du behov for å komme i kontakt med NAV Grane, kan du ringe NAV-leder Irene Johansen på telefon 99 64 86 94.

Frivilligsentralens aktiviteter i Aktiv senior gjennomføres som planlagt, tilpasset smittevernbestemmelsene.

Biblioteket holder åpent for publikum.

På grunn av nye smittevernbestemmelser blir Fritidsbadinga stengt fra 15. desember til 13. januar.

Idrettshallen stenges for alle gruppetreninger for voksne i samme periode.

Styrkerom og kondisjonsrom er åpent alle dager klokken 07.00-23.45.

Du må ha gyldig treningskort for å trene og alle skal registrere adgangskortene i kortleserne før bruk av rommene.

Det er tillatt med inntil fem personer i treningsrommene på samme tid