Stortingsvalget og Sametingsvalget 2021

Her finner du utfyllende informasjon om valget

Grane kommune oppfordrer velgere til å benytte seg av forhåndsstemmegivning i perioden 10. august-10. september. Dette med hensyn til Koronarestriksjonene. Valgdagene i Grane er 12. og 13. september.

Koronainformasjon pr. 8. juli

Klikk for stort bildeGrane kommune har til nå satt 1083 doser koronavaksiner.  Av disse dosene har 422 innbyggere fått 2 doser og er dermed fullvaksinerte.

Vi har foreløpig kun mottatt vaksiner fra produsenten BioNtech og Pfizer.

Kommunen følger prioriteringsrekkefølgen for vaksinasjon fra FHI:

Pr. nå vaksinerer vi prioriteringsgruppe 8. Dette er personer i alderen 55-64 år.

Innbyggere i risikogruppe og innbyggere over 65 år som ikke har fått tilbud om vaksine, bes ta kontakt med oss på vaksinetelefonen.

Alle innbyggere eller andre som skal oppholde seg i kommunen over lengre tid som ikke tidligere har meldt seg på til vaksinering, bes gjøre dette snarest via linken under:

Påmelding til vaksinering

Har du ikke mulighet for å melde deg på vaksinering digitalt kan du ringe vaksinetelefonen  for påmelding.

Når det er din tur for tildeling av time vil du bli oppringt fra vaksinetelefonen.

Har du spørsmål vedrørende vaksinering kan du ta kontakt på vaksinetelefonen/send e-post til kinste@grane.kommune.no

Vaksinetelefonen: 90934739(hverdager mellom kl. 09:00-14:00)

På linken nedenfor kan du lese mer koronainformasjon fra Grane kommune:

Samleside for kommunal koronainformasjon