Lån gratis utstyr hos Grane kommune

Klikk for stort bildeAllemannsretten gir oss gratis tilgang til naturen og friluftslivet, men i blant trenger man utstyr på turen som mange kan oppleve som kostbart og dermed bidra til å hindre aktiv deltakelse i friluftslivet. Heldigvis finnes det en løsning på dette! Visste du at Grane kommune har en utstyrssentral hvor du kan låne sports– og fritidsutstyr?

Grane kommunes utstyrssentral har et rikholdig utvalg av sports- og fritidsutstyr for utlån.
Trenger du skiutstyr, slalomutstyr, snowboard, pulk, akematter, ratttkjelke, telt, sekk, sovepose, fiskeutstyr, sykkel, stormkjøkken eller kanskje en bilstol? Da anbefaler vi deg å ta kontakt med Servicetorget for nærmere informasjon.

Utfyllende info og liste over utstyr finner du her

Utstyret leies ut til personer over 18 år. Lånetiden er en uke.

Servicetorget er åpent mandag - fredag mellom klokken 10.00 og 15.00, og kan nås på telefon 75182200 eller via e-post: post@grane.kommune.no