Nytt kulturskoletilbud: Showdans

Klikk for stort bildeShowdans er en form for dans som fokuserer på sammenhengen mellom koreografi, musikk og kostymer. Denne type dans er en form for gruppedans. Dansegruppene har som mål å fortelle en historie til publikumet og velger derfor et spesielt tema for Showdansen sin. Showdansen selv er ikke en spesiell dansestil. Den består av mange forskjellige dansestiler.

Dette kulturskoletilbudet passer for alle fra 5 år og oppover.
Undervisningen vil skje i idrettshallen på torsdager klokken 14.15.
Dersom det blir mange påmeldte, vil undervisningen bli delt opp i flere grupper.

Grane kommune inviterer alle til en gratis time med demonstrasjon og informasjon av Showdans i idrettshallen, torsdag 17. september klokken 14.15.

Første ordinære time blir torsdag 24. september.

Det er Anna Maria Garke som skal være instruktør for Showdans. Hun har jobbet som lærer ved Grane barne- og ungdomsskole siden 2017. Anna Maria startet selv med dans som 6-åring, og har når 18 års erfaring.

Det koster kr 440,- pr. person å delta i Showdans for en sesong.

Søknad om plass sendes via kulturskolens digitale søknadsskjema.

Spørsmål sendes til: anna.maria.garke@grane.kommune.no