Se vår samleside om koronaviruset i Grane kommune

Grane kommune har opprettet en støttetelefon for deg som har behov for å snakke med noen i ei krevende tid. Tilbudet er bemannet av Enhet for psykisk helse, mandag - fredag mellom klokken 10 og 15.
Telefon nr. 94 86 73 92.

Nytt tilbud til barn og unge i Grane

Klikk for stort bilde I disse dager er hverdagen svært forandret for de aller fleste av oss. Dette kan oppleves tungt og vanskelig for mange. Ta gjerne kontakt om du trenger noen å snakke med.

Barn og unge i Grane, som har behov for å snakke med helsesykepleier/miljøterapeut, men som ikke har mulighet pga. koronasituasjonen, kan nå ta kontakt på Snapchat.
Vi er tilgjengelig på Snap på hverdager (mandag-fredag) mellom klokken 09-16.

I dagene fremover bytter vi på hvem av oss (Silvia og Anita) som snapper for UngHelse I Grane, og vi legger hver dag ut på story hvem av oss som er på snap.

Legg oss til med vårt brukernavn: unghelse_geane