Sommerjobb for ungdom i Grane

Klikk for stort bildeGrane kommune tilbyr sommerjobb for ungdom sommeren 2021. Arbeidet vil i hovedsak bestå i vedlikehold av grøntanlegg. Arbeidsperioden varer 1-2 uker.

Søknadsfrist:  25. mai 2021

• Ungdom som tilbys sommerjobb må være fra Grane kommune.

• Ungdom som tilbys sommerjobb må være ferdig med grunnskolen. Øvre aldersgrense er 22 år.

• Søkere som kommer inn under arbeidsmarkedstiltak med kursstønad kommer ikke inn under ordningen.
  • Ungdom som har søkt sommerjobb tidligere uten å ha fått tilbud om jobb, vil bli prioritert.

• Den tidsbegrensede tilsettingen skjer på de vilkår og med de plikter som følger av gjeldende lovverk, reglement og tariffavtaler.

Arbeidsleder

Vi søker også arbeidsleder for ungdom i sommerjobb. Søker må være over 18 år og ha førerkort samt tilgang til bil. Det er en fordel om en er vant med kjøring med tilhenger. Arbeidsperioden vil gå over 5-7 uker. Skriv kortfattet søknad.

Søknad om sommerjobb må søkes via vårt elektroniske søknadsskjema

Søknadsfrist:  25. mai 2021

.