Take away-tilbud fra biblioteket

Klikk for stort bildeAnne Kirsti Midjo og Bjørn Barstad tilbyr nå take away-tjenester fra biblioteket. Fra og med mandag 20. april kan du etter avtale komme til oss å få utlevert bøker, filmer og lydbøker utenfor biblioteket.

Det er også åpnet for fjernlån av bøker.

Vi gjør det slik:

For å hente bøker må du avtale med oss på forhånd. Det kan du gjøre ved å sende en mail til anne.kirsti.midjo@grane.kommune.no med det du vil låne.

Klikk her for å søke i databasen vår og for å se om titlene er tilgjengelig for utlån.

Du kan også ringe oss mandag, onsdag og fredag på telefon 75182245/75182247. Vi hjelper deg gjerne med å finne bøker.

Det kommer til å bli utlevering onsdag klokken 11.00 – 16.30 og fredag klokken 11.00 – 15.30.

Vi legger det du vil ha i en pose.

Det avtales dato og klokkeslett for når du vil hente bøkene og vi må be om at du er presis.

Vi møter deg ved inngangen fordi vi dessverre ikke kan slippe deg inn i biblioteket. Vi legger posen med bøkene på en stol og vi er der for å si hei og svare på eventuelle spørsmål.

Hva med smitte?

Kommunelegen har godkjent dette tilbudet. Innleverte bøker skal være minst 5 dager i bokkarantene før de blir lånt ut igjen.

Vi er to på biblioteket og vi er nøye på renhold og håndvask.

Dersom du er i karantene eller isolasjon kan du ikke hente bøker.

Dette er noe nytt og vi vet ikke helt hvordan det blir.Vi lærer underveis!

Vi gjør vårt beste for at du skal få låne bøker.

Grane folkebibliotek

E-post: anne.kirsti.midjo@grane.kommune.no