Tilbud om dose 3 mot covid-19 til innbyggere over 65 år

Klikk for stort bildeRegjeringen har, etter råd fra Folkehelseinstituttet (FHI), besluttet å tilby en oppfriskningsdose (boosterdose) til de eldre aldersgruppene, dette betyr alle over 65 år. Det anbefales å starte med vaksinasjon til aldersgruppen 85 år og eldre, samt sykehjemsbeboere.

Den tredje vaksinedosen kan gis tidligst 6 måneder etter at de har fått sin andre vaksinedose. Oppfriskningsdosene til gruppen som er 85 år og over etterfølges av en trinnvis oppfriskningsvaksinering av 75-84-åringene og deretter 65-74-åringene.

I Grane starter vi denne vaksineringen i neste uke, onsdag 3. november.
Vi ringer alle som har fått de 2 første dosene i Grane kommune etter listen for dose 1 og 2.

Er du over 65 år, bosatt i Grane og har fått begge vaksiner i annen kommune, ber vi deg ta kontakt med oss for timebestilling.

Minner også om at det bare er å ta kontakt om du har mottatt brev fra sykehus med anbefaling om en tredje vaksinedose.

Har du spørsmål ang. vaksineringen kan du ringe eller sende SMS til 90934739. Telefonen er betjent ukedager mellom klokken 10-14.