Trenger du datahjelp?

Klikk for stort bilde Datahjelpen er et gratis lavterskeltilbud, og åpent for alle.

Én-til-én veiledning ved servicetorg og bibliotek begrenses til 30 minutter per dag, per person.

Vi kan hjelpe med for eksempel e-post, internettsøk, bibliotekets e-tjenester, finne frem på offentlige nettsider, digital bildebehandling, skriveprogrammer, Facebook, e-bøker, apper og andre enkle oppgaver på nettet.

NB! Vi kan dessverre ikke hjelpe med skriving av søknader eller utfylling av skjema, nettbankproblemer eller opprydding av private datamaskiner som har virus eller uønsket programvare.

Kom innom for å avtale tid eller kontakt oss på telefon eller send oss en e-post:

SERVICETORGET
post@grane.kommune.no
Telefon 751 82 200

GRANE BIBLIOTEK
biblioteket@grane.kommune.no
Telefon 751 82 247

GRANE FRIVILLIGSENTRAL
frivillig@grane.kommune.no
Telefon 953 31 081

For at vi skal kunne hjelpe deg best mulig, anfefaler vi at du bestiller tid, og det er fint om du forklarer oss omtrent hva du trenger hjelp til.

Ta med egen datamaskin, nettbrett eller smarttelefon når du kommer for å få hjelp.

Ved biblioteket og frivilligsentralen kan vi bruke en av datamaskinene våre dersom det er noe du vil at vi skal vise deg på internett.

Internettkafè

Grane frivilligsentral arrangerer Internrettkafé hver onsdag på frivilligsentralen. Vi hjelper hverandre på data og har litt sosialt med kaffe og noe spiselig.

Vi er medlem i seniornett Norge.

Dette tilbudet er åpent for alle, og du trenger ikke avtale tid på forhånd.

Grane kommune og Frivilligsentralen vil annonsere tidspunkt for datakurs både for nybegynnere og videregående.