For ansatte

Vi minner om at alle som reiser utenfor Helgeland vil bli satt i hjemmekarantene i 14 dager uavhengig av om du reiser i privat eller i arbeidsgivers regi.

Velger du likevel å reise til andre steder i Norge og/eller til utlandet i privat regi i denne situasjonen, tillater ikke arbeidsgiver at du bruker egenmelding/sykemelding i karanteneperioden. Du må da ta ut ferie- eller avspaseringsdager i karanteneperioden på 14 dager.

Skulle det likevel oppstå en situasjon som gjør det påkrevd for deg å reise utenfor Helgeland, må du klarere dette med leder i forkant for eventuelt å få aksept for bruk av egenmelding i karanteneperioden.

 

Situasjonen med koronaviruset har ført til konsekvenser både for arbeids- og privatliv. Flere innbyggere og ansatte er i karantene. Skole og barnehager er stengt. Dette skaper utfordringer både for arbeidstakere og arbeidsgiver.
Per i dag er det ikke påvist koronasmitte i vår kommune, men vi forventer at det kommer også hit. Vi står i en krevende tid, men opplever at vi har rimelig god oversikt i egen kommune.
Ansatte er fokusert og ønsker å bidra til gode løsninger i en veldig spesiell situasjon. Dette setter vi stor pris på.

Kontakt

Anita Nilsen Mellingen
Personalsjef
E-post
Telefon 75 18 22 21

Adresse

Industriveien 2,
8682 Trofors

 

Kart