Stortingsvalget og Sametingsvalget 2021

Her finner du utfyllende informasjon om valget

Grane kommune oppfordrer velgere til å benytte seg av forhåndsstemmegivning i perioden 10. august-10. september. Dette med hensyn til Koronarestriksjonene. Valgdagene i Grane er 12. og 13. september.

Har du behov for å få tilkjørt matvarer og medisiner?

I samarbeid med Coop Grane vil Grane frivilligsentral vi være behjelpelig utkjøring av mat til de som trenger litt bistand. Varer kjøres ut på onsdager og fredager. Handleliste leveres på mail/ evt. melding eller pr. tlf til Grane frivilligsentral 95331081 eller weh@grane.kommune.no eller bestiller direkte på Coop Grane.
Handleliste må inn dagen før du ønsker å få varene levert.
Dersom det er medisiner som skal hentes må vi ha en bekreftelse fra deg på at det er greit.

Tjenesten koster ikke noe da Coop stiller med bil og drivstoff, Frivilligsentralen stiller med sjåfør. Maten vil bli levert på trappa.