Daglig leder - Grane næringsutvikling AS

2. gangs utlysning

Grane næringsutvikling AS skal bidra til positiv og bærekraftig utvikling av næringsliv og lokalsamfunn. Selskapet er eid av lokalt næringsliv og Grane kommune. Vi søker etter daglig leder i GNU i 100 % stilling, som vil være en naturlig ressursperson for kommunen i et utvalg av sine samfunnsutviklingsprosjekter.

Søknadsfrist: 20. oktober 2022

.

Grane kommune er en nasjonalparkkommune i innlandet med storslagen natur helt sør i Nordland fylke. Naturkvalitetene er overdådige og gir muligheter for ypperste livs- og opplevelseskvaliteter. Friluftsliv, jakt og fiske har de aller beste betingelser i kommunen.
Næringslivet er variert og stabilt innenfor jordbruk, skogbruk, reindrift, turisme, småindustri og handel. Kommunen har solide tradisjoner innenfor trebearbeidende virksomhet, hvor Norgesvinduet Svenningdal AS har vært og er hjørnesteinsbedriften.

Stillingsbeskrivelse:

I nært samarbeid med styret og kommunen vil daglig leder være med i strategiutvikling og ha ansvar for gjennomføring av tiltak og prosjekt mellom næringsliv, kompetansemiljø og kommune. Daglig leder i GNU vil være en naturlig ressursperson for kommunen i et utvalg av sine samfunnsutviklingsprosjekter.

Til stillingen ønsker vi en fremoverlent ressursperson med erfaring fra bedriftsutvikling og prosjektledelse innen nærings-/ kompetanse- og/eller samfunnsutvikling- og planlegging.

Grane Næringsutvikling AS søker en omgjengelig og utadvendt daglig leder, til følgende arbeidsoppgaver:

• Styrke og utvikle eksisterende arbeidsplasser
  • Bidra til etablering og nyskaping
  • Samarbeide tett med Grane kommune i utvalgte prosjekter
  • Initiere og lede næringsrelaterte prosjekter
  • Bidra til samarbeid mellom bedrifter og bidra til nettverksbygging
  • Tilrettelegge for kompetanseheving

Kvalifikasjoner og krav til stillingen:

• Relevant utdanning eller relevant arbeidserfaring
  • Være initiativrik, sjølvstendig og ansvarlig
  • Systematisk og resultatorientert
  • Ledererfaring, gjerne innen prosjektarbeid
  • Ha kjennskap til lokalt og regionalt næringsliv
  • Være kontakt- og relasjonsskapende med gode samarbeidsevner
  • Være fleksibel og løsningsorientert
  • Stor arbeidskapasitet og må trives med hektiske arbeidsdager
  • Personlig egnethet ilegges stor betydning.

Vi tilbyr:

• Fast ansettelse etter 6 mnd. prøvetid.
  • Fleksibel arbeidstid med stor frihet til å styre sin egen arbeidsdag.
  • Interessante og spennende arbeidsoppgaver.

Lyst på utfordringer i en spennende jobb?

Nærmere informasjon om stillingen kan fås ved å kontakte styreleder Mariann Sæther;
tlf. 46622098, e-post: mariannsaether@gmail.com

Benytt dette elektroniske søknadsskjema for å søke på stillingen

I søknaden vedlegges oppdatert CV med referanser, kopier av vitnemål og attester. Kopier av vitnemål og attester returneres ikke.

Søknadsfrist: 20. oktober 2022

.