Grane formannskapet har 1. desember 2021 vedtatt å legge Økonomiplan 2022-2025 med handlingsplan og budsjett 2022 til høring/offentlig ettersyn i tidsperioden 02.12.21-14.12.21.

Nå kan frivillige organisasjoner, private aktører og offentlige instanser søke om midler til tiltak som inkluderer barn og unge. Målet med tilskuddsordningen er å legge til rette for at alle barn og unge skal ha mulighet til mestring og samfunnsdeltakelse. Du søker via Bufdir sin hjemmeside.

Vi er godt i gang med å sette oppfriskningsdoser på alle over 65 år. Noen av dere over 65 år må vente til over jul for å få time til vaksine, da vi må overholde 5 måneder mellom dose 2 og 3.

I dag er vår flotte vaksinasjonsgjeng klar for å ta imot dere som har time til vaksinering. For å spre litt juleglede har de tatt på seg fine julehatter og spiller rolig julemusikk for dere.

Med dette ønsker vi alle en fin førjulstid!

Røykvarsleren er det viktigste livreddende tiltaket du har i boligen din. For å være sikker på at røykvarsleren fungerer til en hver tid, pass på at den monteres riktig, og at den testes og vedlikeholdes jevnlig.
Grane kommune oppfordrer alle til teste røykvarslerne og bytte batteri på Røykvarslerens dag, 1. desember.

Grane kommune gratulerer alle som har jobbet med prosjektet, samt bygdefolket og hyttefolket med endelig å ha fått fiber.

Er du en av de som skal feire julen alene?
Vi ønsker å dele julekvelden med deg og andre i samme situasjon.

Selv om jula er ei fin og koselig tid, kan den også oppleves som vanskelig og tung for mange. Enten man sliter med ensomhet, dårlig råd eller andre utfordringer, er det ikke like lett å gå gjennom høytiden med glede og hygge som de fleste andre.
I Grane kommune ønsker vi at de som føler de sliter i jula skal få en bedre høytid. Derfor fortsetter vi på fjerde året med en  innsamlingsaksjon for denne målgruppa.

Nå nærmer arbeidssomme, flinke og målrettede Fiplingdalinger seg målet med stormskritt.
Nå begynner vi virkelig å se resultatet etter en travel sommer. Noden, som er det pulserende tekniske hjertet i fibern er montert i Leiren (Skolen). Markarbeidet begynner endelig å nærme seg en ende, og alle fiberkabler er ferdig blåst.

Statens vegvesen og entreprenør LNS AS inviterer til åpent informasjonsmøte om bygging av ny E6 fra Svenningelv til Lien.

Møtet holdes i auditoriet på Grane barne- og ungdomskole onsdag 3. november kl. 18.00–19.30. Prosjektet blir presentert og det blir mulighet for å stille spørsmål.

Enkel servering.

Regjeringen har, etter råd fra Folkehelseinstituttet (FHI), besluttet å tilby en oppfriskningsdose (boosterdose) til de eldre aldersgruppene, dette betyr alle over 65 år. Det anbefales å starte med vaksinasjon til aldersgruppen 85 år og eldre, samt sykehjemsbeboere.