Stortingsvalget og Sametingsvalget 2021

Her finner du utfyllende informasjon om valget

Grane kommune oppfordrer velgere til å benytte seg av forhåndsstemmegivning i perioden 10. august-10. september. Dette med hensyn til Koronarestriksjonene. Valgdagene i Grane er 12. og 13. september.

Majavatn nye vannverk har nå vært i drift i flere måneder. Vannprøvene viser at kvaliteten på drikkevannet er forbedret.

Manntallet er en liste over alle personer i som har stemmerett ved valg i Norge. Det er folkeregisteret som legges til grunn for manntallet.
For å kunne stemme må du stå i manntallet.

Det vil ikke være mulig å få lånt bøker eller annet i disse ukene, mens innlevering kan skje i Servicetorget mandag og onsdag mellom kl. 10.00-14.00.

I denne uka vil Servicetorget kun ha åpent mandag 2. august og onsdag 4. august. De andre dagene denne uka vil det ikke være mulig å leie utstyr fra utstyrssentralen, eller få utført andre tjenester av Servicetorget.

Dette skyldes ferieavvikling.

Det er i dag 10 år siden
  terrorhandlingene, rettet mot
  regjeringskvartalet og
  AUFs sommerleir på Utøya, skjedde.
  I dag markeres dette over hele landet.

Det dreier seg om en person som har kommet fra utlandet. Vedkommende er i isolasjon og smittesporing er gjennomført. Det er kun få nærkontakter, og disse er satt i karantene og blir testet ihht. vanlige rutiner.

Tilbud ved Grane legekontor, for innbyggere i Grane:
Fra mandag 05.07.21 vil koronatester som tas for bla. innreise i andre land, koste kr. 500,- pr. test.

Det ble startet en prosess for å endre renovasjonsforskriften i 2019. Forskriften ble da behandlet i Representantskapet på høsten og deretter lagt ut til høring.

Børge Steinmo Johnsen (40) er tilsatt som ny kommunalsjef teknisk og næring i Grane kommune.

Han jobber i dag i Statens vegvesen hvor han har vært ansatt siden i 2009.

Børge Steinmo Johnsen tiltrer i Grane kommune 1. oktober, og skal den første tiden jobbe overlappende med Arne-Martin Husby, som etter mange år i lederrollen går over til pensjonisttilværelse ved nyttår.

I ukene 29, 30 og 31 holder både Møteplassen og Fredagskafèen feriestengt.