Kommuneoverlegen støtter Folkehelseinstituttets anbefalinger for Halloween: Tenk alternativt og reduser antall kontakter.

Kontorene vil være stengt 12., 13. og 16. november 2020.
Ved akutte henvendelser ber vi om at dere ringer til Hattfjelldal Legekontor på telefon 75 18 48 70.

Kommende uke er det duket for stort flyttesjau når  beboere og ansatte flytter inn i Granes nye helsetun.
Bygget består av tre sykehjemsavdelinger som hver har plass til åtte beboere. I tillegg de tjuefire sykehjemsplassene, huser bygget åtte omsorgsboliger.
Legekontor, helsestasjon, fysioterapitjenesten, hjemmetjenesten, kjøkken, vaskeri og et dagaktivitetssenter blir også samlokalisert i helsetunet.

Nedenfor kan du se en bildeserie fra helsetunet. Bildene kan du forstørre ved å klikke på hvert enkelt bilde.

Fritidsbadinga starter 2. november og vil denne sesongen holde åpent mandag og onsdag.

Helgeland friluftsråds ildsjelpris deles ut en gang årlig. Alle kan nominere en kandidat som er hjemmehørende i en av friluftsrådets medlemskommuner; Vefsn, Grane, Alstahaug, Herøy, Leirfjord eller Dønna.

Kjenner du noen som skaper begeistring for friluftslivet der du bor?

Nå er vårt nye flotte helsetun snart klart for innflytting, og i forkant av at beboerne flytter inn, ønsker vi å invitere til omvisning i bygget.

Fra 1. november 2020 overtar Skatteetaten ansvaret for skatteoppkreveroppgavene som kommunen har i dag. Skatteetaten får nå et helhetlig ansvar for fastsetting, innkreving og kontroll av skatter og avgifter. Etter denne datoen har ikke kommunen egen skatteoppkrever/kemner.

I forbindelse med prosess med verneplan på skog i Vefsn, Grane, Hattfjelldal og Hemnes arrangeres det kontordager og befaringer som publikum, grunneiere og andre interesserte kan delta på.

Aleksander Millang (37) har takket ja til stillingen som prosjektmedarbeider i prosjektet Digitale Helgeland, og starter 19. oktober. Han kommer fra stillingen som seniorrådgiver i divisjon innkreving i Skatteetaten, hvor han har jobbet i et av de største digitaliseringsprosjektene Skatteetaten har initiert de siste 10 årene. Før det var han informasjonssjef ved Statens innkrevingssentral.

Showdans er en form for dans som fokuserer på sammenhengen mellom koreografi, musikk og kostymer. Denne type dans er en form for gruppedans. Dansegruppene har som mål å fortelle en historie til publikumet og velger derfor et spesielt tema for Showdansen sin. Showdansen selv er ikke en spesiell dansestil. Den består av mange forskjellige dansestiler.