Stengt vann

Ved vedlikehold eller utbedring av ledningsnettet må vi stenge av vannet for en kortere eller lengre periode. Vi varsler deg hvis vi må stenge vannet hos deg.


Råd ved stengt vann

Det er lurt å fylle opp vann til forbruk i drikkeflasker og bøtter på forhånd.
Du må holde alle vannkraner stengt mens arbeidet pågår og vannet er stengt. Dette er viktig for å unngå skader på ditt sanitærutstyr.

Råd ved brunt vann

Ved vannlekkasjer eller når vi stenger vannet kan det bli brunt i området etterpå. Vannet kan også bli brunt i forbindelse med andre hendelser. Ring kommunen hvis vannet er brunt uten kjent årsak.

  • La kaldtvannet renne noen minutter for å slippe ut luft og spyle ut brunt vann og partikler. Det er ikke farlig å drikke vannet eller bruke det i matlaging.
  • Utsett lys klesvask til vannet er klart igjen. Hvis du er uheldig og får brunfarge på klesvasken, anbefaler vi at du holder klærne våte til du får vasket dem i rent og klart vann. Tørker klærne, kan de misfarges.

Merk at disse rådene ikke gjelder under en vannlekkasje! Dersom vannet er brunt og det ikke har vært stengt i området kan det være på grunn av en lekkasje. La være å bruke vann og ring oss. 

Varsel om stenging av vanntilførsel

Du får en SMS-varsel fra kommunen før vi stenger vannet. I meldingen får du oppgitt når og hvor vannet blir stengt. Tiden for stengingen er omtrentlig og vi gir beskjed dersom det blir endringer.


 

Kontakt

Håkon Husby
Ingeniør
E-post
Telefon 75 18 22 53
Mobil 48 25 97 39

Åpningstider

Åpningstider - Kommunale kontor:
klokken 08.00 - 15.00
ukedager (man.-fre.)

Åpningstider - Servicetorget:
klokken 10.00 - 14.00
ukedager (man.-fre.)
 

Adresse

Industriveien 2,
8682 Trofors

 

Kart