Oppdatert covid-19 status for Grane kommune 26. februar

Vi har per i dag ingen nye smittetilfeller i kommunen.
Det er satt 176 vaksinedoser.
69 graneværinger er nå fullvaksinerte.

Fra og med mandag 20. april kan du etter avtale komme til oss å få utlevert bøker, filmer og lydbøker utenfor biblioteket.

Slik blir de kommende ukene i kampen mot spredning av koronaviruset.

Fredagskafèen åpner igjen 12. juni.

Mandag 14. oktober kommer landbruks- og matminister Olaug Bollestad og markedsutvalget for reinsdyrkjøtt til Grane.
I Simskaret i Fiplingdal skal de gjennom dagen følge reindrifta til Byrkije reinbeitedistrikt.

Fra og med torsdag 10. oktober vil tilfeldig utvalgte personer i Nordland motta en SMS hvor de blir bedt om å svare på en kort spørreundersøkelse. Det vil ta ca. 5 minutter å svare.

14. april kan frivillige lag og organisasjoner søke om kompensasjon for korona-avlyste, utsatte eller stengte arrangementer. Fordi det er kort søknadsfrist, er det lagt til rette for at søkerne kan bruke tiden fram mot 14. april på å forberede seg.

Kontoret er åpent alle hverdager klokken 08.00 - 15.00.

Ekspedering telefon og skranke:
09:00 – 11:00 og 13:00 – 14:30

Det er varslet stor snøskredfare – på rødt nivå – for Helgeland i morgen, onsdag.
Snøskredfaren øker på grunn av mye nedbør som kommer som regn. Det er sannsynlig med naturlig utløste skred. Ferdsel i og i nærheten av skredterreng frarådes, melder varsom.no

For enkelte barn og unge kan ukene bli ekstra vanskelig når barnehage, skole og fritidsaktiviteter er stengt.

I dag åpnet 12,1 kilometer med helt ny E6 i Grane. Strekningen Kapskarmo–Svenningelv er en del av prosjektet E6 Helgeland. Den nye vegen går rett gjennom skogen ovenfor dagens E6, og fartsgrensen blir 90 kilometer i timen.