Fysioterapi for barn og unge

Fysioterapeuten har fokus på aktivitet og deltakelse, og arbeider helsefremmende og forebyggende også for barn og unge.

Vi gjør undersøkelser og kartlegginger. Årsak til oppfølging kan variere fra forsinket motorisk utvikling og/eller aktivitetsutfordringer, til større og mer sammensatte vansker.

Foresatte eller ungdommen selv kan ta kontakt med Fysioterapitjenesten direkte. Andre tjenester/instanser kan ta kontakt etter avtale med foresatte/ungdommen. Ta gjerne kontakt med spørsmål eller for samtale.

Du får tjenestene våre der det er mest hensiktsmessig, enten i våre lokaler, i barnehager, på skoler eller i hjemmet.

Fysioterapeuten tilbyr:

• spesialkompetanse om barn og unge og hvordan fysiske, psykiske og sosiale faktorer innvirker på helse.
  • undersøkelse og vurdering og eventuell behandling/oppfølging av henviste barn
  • veiledning og trening for barn med funksjonsnedsettelse
  • veiledning og rådgivning til foreldre, barnehager og skoler om fysisk aktivitet og stimulering av barns bevegelsesutvikling.

Les mer her:

Fysioterapi for barn og unge

Ergoterapi og barns helse

Carlos Cruz
Manuellterapeut /fysioterapeut

Kommunale kontor
Åpningstider: klokken 08.00 - 15.00 mandag - fredag.
Servicetorgets åpningstider: klokken 10.00 - 15.00 mandag - fredag.

Skolevegen 23
8680 Trofors