Fra Feitskaret mot Storklumpen
bilde vinterryper skutt
Porten til Nord Norge
Velg språk:
  • norway.png
  • germany.png
  • uk.png
Nyheter

Sikringstiltak i Svenningdalselva

Trond Tverå Entreprenør AS har fått oppdraget med å utføresikringstiltak i Svenningdalselva. Entreprenøren planlegger å starte med oppdraget den 15. februar. Vestersiveien vil bli åpen for fri ferdsel, men det må påregnes anleggstrafikk etter veien så lenge tiltaket pågår.

2016-02-10 | Les mer
Brosjyre Grane

Ny brosjyre

Grane kommune har i samarbeid med JS Norge lagd en ny brosjyre for kommunen. 

2016-02-10 | Les brosjyren her

Scooterløypene åpner 1. februar

Grane kommunestyre vedtok den 16.12.15 Plan for kommunalt løypenett for snøscooter, med hjemmel i Lov om motorferdsel i utmark og vassdrag og Forskrift for bruk av motorkjøretøy i utmark og på islagte vassdrag.

Kommunen åpner løypenett for snøscooter 1. februar, med unntak av følgende løyper: Løype nr. 2 fra Kløvimo til Båfjellet nord og løype nr. 6 fra Strendene til Fløtnes. Årsaken er at disse løypene foreløpig ikke har tilstrekkelig snødekke.

For kjøp av kjøretillatelse, benytt vår digitale betalingsløsning på www.scooterkort.no og motta bekreftelsen på sms og e-post.
Kontakt kommunens servicetorg hvis dere ønsker hjelp med å bruke betalingsløsingen. Husk å ta med bankkort og kodebrikken. 
Kjøretillatelsen er personlig.
 

Plandokumentet er tilgjengelig på kommunehuset på Trofors og på kommunens hjemmeside http://www.grane.kommune.no

Kontaktperson: Jordbrukssjef Torgar Eggen, tlf: 75 18 22 76 / teg@grane.kommune.no

2016-01-29 | Les mer
babytrening

Folkehelse:

Nytt treningstilbud for gravide og småbarnsforeldre

Hver fredag klokken 14.00 - 15.00 inviteres gravide og de som er i svangerskapspermisjon til trening i idrettshallen.
Treningsprogrammet er utarbeidet av fysioterapeut Marita Karlsen og har fokus på kroppsvekt eller babyen som vekt.
Margrete Strømsvåg er instruktør, og hun forteller at fedre også er velkommen til å delta.

 

2016-01-20 | Les mer
Skøyter bilde

Folkehelsetiltak:

Skøyter til elevene ved småskolen

Grane kommune ønsker å legge til rette for at våre innbyggere skal være i mer fysisk aktivitet.
Den lille fotballbanen er islagt, og kommunen har kjøpt 45 par skøyter, hjelmer, klassesett med hockeykøller og mål som elevene ved småskolen på Stormoen kan benytte i skoletiden og ved skolefritidsordningen.

2016-01-20 | Les mer
DSC_0018

Generasjonssang

Hver onsdag tar 10 barn fra Grane kommunale barnehage og Karius & Baktus kulturbarnehage turen til Grane sykeheim for å glede beboerne med generasjonssang.

2016-01-14 | Les mer
Scooter 2

Informasjon om scooterløyper i Grane

Grane kommunestyre har vedtatt løypenett for snøscooter, med tilknytning til Hattfjelldal og Namsskogan kommuner. Det er foreløpig ikke nok snø til å kunne åpne løypenettet. Kommunen tar sikte på å åpne løypene i månedsskiftet januar/februar hvis tilstrekkelig snødekke. Åpning av løypenettet vil bli kunngjort på kommunens hjemmeside og i lokal dagsavis.

2016-01-12 | Les mer
Lettere å leve

Folkehelsetiltak:

Lettere å leve

Grane kommune har sammen med Helgelandssykehuset, Vefsn og Hattfjelldal kommuner, NST og Landsforeningen for overvektige, utviklet et nettsted for deg som sliter med overvekt og vil ha råd og veiledning om hvordan endre levevaner.
Nettstedet "Lettere å leve" lanseres 8. januar.

2016-01-08 | Les mer
Kreta[1]

Svøm deg til Kreta

Bli med på mosjons-kampanje i regi av Norges Svømmeforbund. Synes du det høres langt ut å svømme til Kreta? Da kan vi berolige deg med at du ikke må svømme så langt, men kan komme dit likevel!

2016-01-04 | Les mer
jul

Råd og tips for en brannsikker julefeiring

Julen er tiden for å kose seg. Med kosen følger mye god mat og mange levende lys. Dessverre er også julemåneden den måneden i året det brenner mest i Norge. Tørrkoking eller uoppmerksomhet under matlaging sammen med uforsiktig bruk av levende lys er blant de vanligste brannårsakene i desember. Her er noen råd og tips for en trygg julefeiring.

2015-12-23 | Les mer