Søknadsfrist for hovedopptak i barnehage er 1. mars. Mer informasjon finner du her.

Trofors-gutta fyller 18 år i dag, og vi sender dem de beste gratulasjoner på den store myndighetsdagen. Samtidig ønsker vi Marcus og Martinus lykke til videre med spennende prosjekter og god musikk. Grane kommune er stolte av guttene og ønsker dem en flott bursdagsfeiring!

Scooterkort for Grane kommune selges nå på www.scooterlisens.no

Det er problemer med gatelysene enkelte steder i Troforsområdet.

Dette bunner i jordfeil som vi ikke har lokalisert ennå. Det jobbes med saken.

Det kan søkes om tilskudd til sommer- og vintervedlikehold av private veger i Grane kommune for året 2020.

Dette vet helsemyndighetene om utbruddet av nytt coronavirus (2019-nCoV): om viruset, forebygging av smitte, symptomer på sykdom, inkubasjonstid, behandling og andre forebyggende tiltak.

Frivillige lag og organisasjoner kan nå søke om tilskudd fra Helgeland friluftsråd til friluftstiltak i Grane kommune.

Deler av løypenettet for snøscooter i Grane er åpne.

Miljødirektoratet har godkjent søknad fra Grane om å bli en aktør under merkevaren "Norges nasjonalparker" og status som nasjonalparkkommune etter nye vilkår.

Vi opplever problemer med telefonsystemet på sykehjemmet i dag.
Det jobbes med saken, og vi håper å løse feilen så fort som mulig.