Hvem fortjener Eldhugprisen?

Klikk for stort bildeHelgeland friluftsråds ildsjelpris deles ut en gang årlig. Alle kan nominere en kandidat som er hjemmehørende i en av friluftsrådets medlemskommuner; Vefsn, Grane, Alstahaug, Herøy, Leirfjord eller Dønna.

Kjenner du noen som skaper begeistring for friluftslivet der du bor?

På grunn av mye vann og oversvømmelse må kommunale veger i Grane stenges

Showdans er en form for dans som fokuserer på sammenhengen mellom koreografi, musikk og kostymer. Denne type dans er en form for gruppedans. Dansegruppene har som mål å fortelle en historie til publikumet og velger derfor et spesielt tema for Showdansen sin. Showdansen selv er ikke en spesiell dansestil. Den består av mange forskjellige dansestiler.

Kulturskolen i Grane kommune starter opp med tre nye teatergrupper for barn og unge. Nå gis det tilbud om gruppetimer i teaterlek, teaterfag, samt improteater/teatersport.

Fra mandag 14. september blir det arbeid i Tosentunnelen på fylkesveg 76 i Grane og Brønnøy kommuner.
Arbeidene vil i første omgang vare til slutten av året.

Fra 1. oktober skiftes 8680 Trofors ut med fire nye postnummer.
8682 Trofors, 8683 Trofors, 8684 Trofors og 8685 Trofors.

Dette medfører at alle adresser som i dag har 8680 Trofors endrer postnummer.
Pakker og andre sendinger skal fortsatt hentes samme sted. Postboksadressene endrer ikke postnummer.

Aleksander Millang (37) har takket ja til stillingen som prosjektmedarbeider i prosjektet Digitale Helgeland, og starter 19. oktober. Han kommer fra stillingen som seniorrådgiver i divisjon innkreving i Skatteetaten, hvor han har jobbet i et av de største digitaliseringsprosjektene Skatteetaten har initiert de siste 10 årene. Før det var han informasjonssjef ved Statens innkrevingssentral.

I forbindelse med prosess med verneplan på skog i Vefsn, Grane, Hattfjelldal og Hemnes arrangeres det kontordager og befaringer som publikum, grunneiere og andre interesserte kan delta på.

Østbø starter tømming av septiktanker i regi av Grane kommune i uke 35.

Har hekken og buskene dine vokst? Før skolestart er det ekstra viktig at du klipper hekken.

Grane kommune og Grane barne - og ungdomsskole ønsker alle våre kjære elever velkommen tilbake til et nytt skoleår.