Koronainformasjon

Klikk for stort bildeHer finner du oppdatert informasjon, fakta, råd og tiltak om koronaviruset.

Grane kommune gratulerer alle som har jobbet med prosjektet, samt bygdefolket og hyttefolket med endelig å ha fått fiber.

Er du en av de som skal feire julen alene?
Vi ønsker å dele julekvelden med deg og andre i samme situasjon.

Selv om jula er ei fin og koselig tid, kan den også oppleves som vanskelig og tung for mange. Enten man sliter med ensomhet, dårlig råd eller andre utfordringer, er det ikke like lett å gå gjennom høytiden med glede og hygge som de fleste andre.
I Grane kommune ønsker vi at de som føler de sliter i jula skal få en bedre høytid. Derfor fortsetter vi på fjerde året med en  innsamlingsaksjon for denne målgruppa.

Nå nærmer arbeidssomme, flinke og målrettede Fiplingdalinger seg målet med stormskritt.
Nå begynner vi virkelig å se resultatet etter en travel sommer. Noden, som er det pulserende tekniske hjertet i fibern er montert i Leiren (Skolen). Markarbeidet begynner endelig å nærme seg en ende, og alle fiberkabler er ferdig blåst.

Statens vegvesen og entreprenør LNS AS inviterer til åpent informasjonsmøte om bygging av ny E6 fra Svenningelv til Lien.

Møtet holdes i auditoriet på Grane barne- og ungdomskole onsdag 3. november kl. 18.00–19.30. Prosjektet blir presentert og det blir mulighet for å stille spørsmål.

Enkel servering.

Regjeringen har, etter råd fra Folkehelseinstituttet (FHI), besluttet å tilby en oppfriskningsdose (boosterdose) til de eldre aldersgruppene, dette betyr alle over 65 år. Det anbefales å starte med vaksinasjon til aldersgruppen 85 år og eldre, samt sykehjemsbeboere.

Grane kommune ønsker velkommen til gratis bruk av fritidsbadinga på mandager og onsdager fra 1. november.

Pendlertilskudd er en av godene Grane kommune gir sine innbyggere.
Om du er folkeregistrert som bosatt, og er skattepliktig til Grane kommune hele søknadsåret, vil denne ordningen gjelde for deg om du har ditt arbeidssted med reiseavstand på minst 20 km. en vei.

Søknadsfrist: 1. desember 2021

Helgeland Friluftsråd deler hvert år ut påskjønnelsen «Eldhugprisen», og ønsker forslag til kandidater for årets pris.

Västerbotten i Sverige er nå merket som rødt område. Det betyr at det er karanteneplikt ved innreise til Norge dersom du ikke er fullvaksinert eller har gjennomgått Covid-19 i løpet av de siste 6 månedene.