Visste du at du kan bestille mange kommunale/statlige tjenester selv på nett?

På grunn av endring i bemanningssituasjonen i Servicetorget vil vi i en periode ha redusert åpningstid.

Lørdag 18. januar åpner deler av løypenettet for snøscooter i Grane.

Meteorologisk institutt har sendt ut et gult farevarsel for nedbør for Namdalen, Helgeland, Saltfjellet og Salten.

Det kan søkes om tilskudd til sommer- og vintervedlikehold av private veger i Grane kommune for året 2020.

Nordland fylkeskommune gjennomfører nå den første fylkeshelseundersøkelsen med vekt på trivsel og livskvalitet.

Alle kvinner i Grane kommune som er født mellom 1951 og 1970 vil bli invitert til mammografi i perioden 13. januar - 5. mars 2020.

Allemannsretten gir oss gratis tilgang til naturen og friluftslivet, men i blant trenger man utstyr på turen som mange kan oppleve som kostbart og dermed bidra til å hindre aktiv deltakelse i friluftslivet. Heldigvis finnes det en løsning på dette! Visste du at Grane kommune har en utstyrssentral hvor du kan låne sports– og fritidsutstyr?

Nye og gamle politikere deltok i folkekvalgtopplæring mandag og tirsdag denne uka.

NVE melder om jord-, sørpe- og flomskredfare for Midt-Norge og deler av Nord-Norge.