Koronainformasjon

Her finner du oppdatert informasjon, fakta, råd og tiltak om koronaviruset.

Folkehelseinstituttet (FHI) anbefaler en ny oppfriskningsdose med koronavaksine for følgende målgruppe:

• Personer 65 år og eldre og sykehjemsbeboere.

Varsom.no melder om jord- og flomskredfare på nivå 3/oransje i Helgeland og deler av Salten. Faren øker fra onsdag morgen (10. august).

Lag og foreninger, skoler/FAU, kommuner, enkeltpersoner og andre som ønsker å gjøre noe for å forbedre trafikksikkerheten i sitt nærmiljø kan nå søke Nordland trafikksikkerhetsutvalg om midler til tiltak.

Ungdomsuka arrangeres 8.-12. august og er et gratis arrangement for ungdom fra Grane, Vefsn og Hattfjelldal.
Uka er sponset av de tre kommunene og RiverNorth rafting.

I 2022 er det 80 år siden Majavasstragedien utspant seg. I den forbindelse vil det bli to arrangementer til minne om Majavasstragedien.

Østbø starter tømming av septiktanker i regi av Grane kommune 22. august 2022.

Grane er nå godkjent som en av 136 Trafikksikre kommuner her i landet.

Helaften på Tippen, tur til Klemetspelet i Hemnes og dansegalla er noe av det som står på programmet for Aktiv senior i tiden fremover.

Grane kommune og samarbeidspartnere har i sommerferien en rekke gratis fritidstilbud for kommunens barn og unge.

12. august går Artic Race of Norway gjennom Grane.

Til dette arrangementet trengs det frivillige som kan bidra som løype- og trafikkvakter.

Er du over 16 år og kan bidra under arrangementet? Meld din interesse via denne linken: https://form.arkon.no/?id=7501&key=n59Yrn...