Koronainformasjon

Her finner du oppdatert informasjon, fakta, råd og tiltak om koronaviruset.

I perioden 2000 til og med 2021 har det omkommet 1 174 mennesker i brann i Norge. Det kunne vært enda flere hadde det ikke vært for røykvarsleren. Test røykvarslerne og bytt batteri på Røykvarslerdagen 1. desember.

Så langt i år har 32 personer omkommet i brann, 22 menn og 10 kvinner.

Tradisjonen tro, vil Frivilligsentralen også i år invitere til julefeiring for enslige.

Dørene åpnes kl. 15.00 julaften for dere som ønsker å dele kvelden sammen oss.
Det blir servert pinnekjøtt med tilbehør, kaffe og dessert.
Arrangementet er rusfritt.

Påmelding innen mandag 19. desember til telefon 953 31 081 eller 90474995.

Velkommen til en trivelig feiring!

Grane kommunes Økonomiplan 2023-2026 med handlingsplan og budsjett 2023 ligger ute til offentlig ettersyn i tidsperioden 30.11.22-14.12.22.

Menn i helse er et nasjonalt rekrutteringsprogram hvor arbeidssøkende menn mellom 25-55+ tilbys et komprimert og forutsigbart utdanningsløp frem mot fagbrev som helsefagarbeider. Grane kommune er nå klar for å rekruttere nye deltakere og stiller med praksis- og læreplasser.

Selv om jula er ei fin og koselig tid, kan den også oppleves som vanskelig og tung for mange.
Enten man sliter med ensomhet, dårlig råd eller andre utfordringer, er det ikke like lett å gå gjennom høytiden med glede og hygge.
I Grane kommune ønsker vi at de som føler de sliter i jula skal få en bedre høytid. Derfor fortsetter vi også i år med innsamlingsaksjonen "Et bidrag til jul".

Fysio i Grane er pt. ubemannet, fysioterapeut Carlos Cruz er tilbake mandag 5. desember 2022.

Grane kommune arrangerte navnekonkurranse for det nye næringsarealet og i kommunestyret
19. oktober ble 10 åringen Dennis Kroken Hultgren vinneren av konkurransen.

Demens og annen alvorlig sykdom kan gjøre at du en gang i fremtiden trenger hjelp. Hvis du oppretter fremtidsfullmakt, kan du bestemme at noen du stoler på, skal ta vare på dine interesser den dagen du ikke klarer det selv.
1. november kommer advokat Robert Kolvik til Grane frivilligsentral for å holde informasjonsmøte om fremtidsfullmakt. Møtet starter klokken 14.00.

Nå er det klart at Skytebanen skogsveibru i Grane kommune kan gjenåpnes for ordinær trafikk i løpet av 25. november.

Folkehelseinstituttet (FHI) anbefaler at følgende grupper bør ta en ny oppfriskningsdose med koronavaksine før kommende høst/vintersesong:

• personer i aldersgruppen 65 år og eldre
  • personer i aldersgruppen 18-64 år med underliggende risiko for alvorlig sykdomsforløp
  • ungdom i aldersgruppen 12-17 år med alvorlig grunnsykdom.
  • gravide i 2. og 3. trimester