Hvem fortjener Eldhugprisen?

Klikk for stort bildeHelgeland friluftsråds ildsjelpris deles ut en gang årlig. Alle kan nominere en kandidat som er hjemmehørende i en av friluftsrådets medlemskommuner; Vefsn, Grane, Alstahaug, Herøy, Leirfjord eller Dønna.

Kjenner du noen som skaper begeistring for friluftslivet der du bor?

I forbindelse med prosess med verneplan på skog i Vefsn, Grane, Hattfjelldal og Hemnes arrangeres det kontordager og befaringer som publikum, grunneiere og andre interesserte kan delta på.

Østbø starter tømming av septiktanker i regi av Grane kommune i uke 35.

Har hekken og buskene dine vokst? Før skolestart er det ekstra viktig at du klipper hekken.

Grane kommune og Grane barne - og ungdomsskole ønsker alle våre kjære elever velkommen tilbake til et nytt skoleår.

Lag, foreninger og andre grupper som ønsker å benytte fast treningstid i idrettshallen for sesongen 2020/2021, må søke om dette innen 31. august.

Kulturskolen i Grane kommune starter opp med tre nye teatergrupper for barn og unge. Nå gis det tilbud om gruppetimer i teaterlek, teaterfag, samt improteater/teatersport.

Det er nå tid for reinkalving, og folk oppfordres til å ta hensyn og holde god avstand til simler med kalv.

Fra mandag 14. september blir det arbeid i Tosentunnelen på fylkesveg 76 i Grane og Brønnøy kommuner.
Arbeidene vil i første omgang vare til slutten av året.

Det er per dags dato ingen nye smittetilfeller i Grane kommune.

Barneverntjenesten ønsker å komme i kontakt med familier, eller enkelt personer som har litt ekstra tid til å være besøkshjem. Dette kan være på ettermiddag eller i helg etter hva som passer.

Ta kontakt med barneverntjenesten i Grane for mer informasjon. Telefon 751 82225 eller 751 82255.