Koronainformasjon

Her finner du oppdatert informasjon, fakta, råd og tiltak om koronaviruset.

Østbø starter tømming av septiktanker i regi av Grane kommune 22. august 2022.

Grane kommune og Grane barne - og ungdomsskole ønsker alle våre kjære elever velkommen tilbake til et nytt skoleår.
Første skoledag er 22.08.22.

Grane er nå godkjent som en av 136 Trafikksikre kommuner her i landet.

Helaften på Tippen, tur til Klemetspelet i Hemnes og dansegalla er noe av det som står på programmet for Aktiv senior i tiden fremover.

Grane kommune og samarbeidspartnere har i sommerferien en rekke gratis fritidstilbud for kommunens barn og unge.

Denne høsten tilbyr vi musikklek og instrumentopplæring som kulturskoletilbud.

Lag og foreninger, skoler/FAU, kommuner, enkeltpersoner og andre som ønsker å gjøre noe for å forbedre trafikksikkerheten i sitt nærmiljø kan nå søke Nordland trafikksikkerhetsutvalg om midler til tiltak.

Grane kommune oppfordrer alle skogeiere om å delta på digitalt informasjonsmøte om prosjektet 30. august kl. 19:30. Dersom du heller ønsker å delta fysisk på møtet, kan du møte opp på Fjellfolkets Hus i Hattfjelldal til samme tidspunkt.

Lag, foreninger og andre grupper som ønsker å benytte fast treningstid i idrettshallen må søke om dette innen 13. september.

Telefonen er åpen alle dager fra klokken 09.00-11.00 og 13.00-14.30.
Tirsdager stenges telefonen klokken 14.00.

Skranken er åpen alle dager fra klokken 08.00-11.00 og 12.30-14.30.
Tirsdager åpnes skranken klokken 08.30 og stenges klokken 14.00.

Telefonnummer:
Kommunelegen i Grane 751 80880.
Legevakt 116 117.
Medisinsk nødtelefon 113.

Du kan også bestille timer og fornye resepter via internett eller sms. Se vår nettside for mer informasjon: https://kommunelegenigrane.no/

.