Årets TV-aksjon går til organisasjonen CARE som arbeider for å skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare og utsatte områder. TV-aksjonen 2019 går av stabelen søndag 20. oktober.

I dag åpnet 12,1 kilometer med helt ny E6 i Grane. Strekningen Kapskarmo–Svenningelv er en del av prosjektet E6 Helgeland. Den nye vegen går rett gjennom skogen ovenfor dagens E6, og fartsgrensen blir 90 kilometer i timen.

Tidenes største investering for Grane kommune er under oppføring. På Stormoen vil det de neste månedene reise seg et bygg på 4 000 kvadratmeter. Her vil det nye helsetunet huse 24 sykehjemsplasser, 8 omsorgsboliger, et dagaktivitetssenter, kjøkken og vaskeri. I tillegg blir legekontor, fysioterapeut, hjemmetjenesten og helsestasjon samlokalisert på stedet

Last ned appen Bædi & Børdi helt gratis fra App Store eller Google Play og la de to artige figurene guide deg rundt på bygdetunet.

Bjørn Ivar Lamo takker for seg etter 16 år som ordfører i Grane kommune.