Koronainformasjon

Klikk for stort bildeHer finner du oppdatert informasjon, fakta, råd og tiltak om koronaviruset.

Det dreier seg om en person som har kommet fra utlandet. Vedkommende er i isolasjon og smittesporing er gjennomført. Det er kun få nærkontakter, og disse er satt i karantene og blir testet ihht. vanlige rutiner.

Tilbud ved Grane legekontor, for innbyggere i Grane:
Fra mandag 05.07.21 vil koronatester som tas for bla. innreise i andre land, koste kr. 500,- pr. test.

Børge Steinmo Johnsen (40) er tilsatt som ny kommunalsjef teknisk og næring i Grane kommune.

Han jobber i dag i Statens vegvesen hvor han har vært ansatt siden i 2009.

Børge Steinmo Johnsen tiltrer i Grane kommune 1. oktober, og skal den første tiden jobbe overlappende med Arne-Martin Husby, som etter mange år i lederrollen går over til pensjonisttilværelse ved nyttår.

I ukene 29, 30 og 31 holder både Møteplassen og Fredagskafèen feriestengt.

På grunn av høyt vannforbruk ber vi abonnenter tilknyttet Trofors vannverk om å være restriktiv de nærmeste dagene. Unngå for eksempel vanning av plen, vasking av biler og fylling av basseng.

Grane kommune har til nå satt 1083 doser koronavaksiner.  Av disse dosene har 422 innbyggere fått 2 doser og er dermed fullvaksinerte.

30. august starter vi opp med småbarnstreff i Frivilligsentralen sine lokaler. Tilbudet er for deg som er hjemme eller i permisjon med små barn, og vil være åpnet ukentlig på mandager klokken 11.00 - 13.00.

Kommunestyret har i møte den 22.06.2021 vedtatt:

Sak nr. 36/21 - Detaljregulering E6 Helgeland Sør: Flyum - Lille Majavatn

Sak nr. 37/21 - Detaljregulering E6 Helgeland Sør: Trøndelag grense - Majahaug

Vedtakene kan påklages til Grane kommune innen 3 uker.

Vår rådmann fra april 2019, Øyvind Toft, slutter i Grane kommune etter kommunestyremøte den 22.06.21.

Grane kommune takker for innsats i en krevende tid med bygging av helsetun, håndtering av korona og omorganisering. Det har vært en innholdsrik og spesiell tid. Grane kommune og rådmann har i fellesskap kommet frem til en omforent avtale.

Grane kommune ønsker Øyvind Toft lykke til videre med nye oppgaver.

Anita Mellingen blir konstituert som rådmann inn til vi har ansatt en ny person i stillingen.

Ellen Schjølberg
ordfører i Grane kommune.

Barneverntjenesten i Grane søker par, enslige og familier som kunne tenkt seg å være besøkshjem.

Besøkshjem, som også kan kalles avlastningshjem, er et frivillig hjelpetiltak og en støtte til familier som trenger litt ekstra hjelp.

Som besøkshjem tar du imot ett eller flere barn én eller flere helger per måned. (eller ettermiddager)

Vi søker etter familier eller enslige med mye omsorg, tålmodighet og et stort ønske om å bidra i barn og unges liv. Barn og unge er ulike, og det er behov for et mangfold av ulike type familier.

Har du et ekstra rom, skal du vite at det er behov for deg.

Ved spørsmål, ta kontakt med Mona Krutnes på telefon 75182225, eller e-post: mona.krutnes@grane.kommune.no