NVE melder om jord-, sørpe- og flomskredfare for Midt-Norge og deler av Nord-Norge.

Datahjelpen er et gratis lavterskeltilbud, og åpent for alle.

Tidenes største investering for Grane kommune er under oppføring. På Stormoen vil det de neste månedene reise seg et bygg på 4 000 kvadratmeter. Her vil det nye helsetunet huse 24 sykehjemsplasser, 8 omsorgsboliger, et dagaktivitetssenter, kjøkken og vaskeri. I tillegg blir legekontor, fysioterapeut, hjemmetjenesten og helsestasjon samlokalisert på stedet.

Fritidsbadinga starter 4. november og vil denne sesongen holde åpent mandag og onsdag.

Mandag 14. oktober kommer landbruks- og matminister Olaug Bollestad og markedsutvalget for reinsdyrkjøtt til Grane.
I Simskaret i Fiplingdal skal de gjennom dagen følge reindrifta til Byrkije reinbeitedistrikt.

Fra og med torsdag 10. oktober vil tilfeldig utvalgte personer i Nordland motta en SMS hvor de blir bedt om å svare på en kort spørreundersøkelse. Det vil ta ca. 5 minutter å svare.

I dag åpnet 12,1 kilometer med helt ny E6 i Grane. Strekningen Kapskarmo–Svenningelv er en del av prosjektet E6 Helgeland. Den nye vegen går rett gjennom skogen ovenfor dagens E6, og fartsgrensen blir 90 kilometer i timen.

Last ned appen Bædi & Børdi helt gratis fra App Store eller Google Play og la de to artige figurene guide deg rundt på bygdetunet.

Bjørn Ivar Lamo takker for seg etter 16 år som ordfører i Grane kommune.