Hvem fortjener Eldhugprisen?

Klikk for stort bildeHelgeland friluftsråds ildsjelpris deles ut en gang årlig. Alle kan nominere en kandidat som er hjemmehørende i en av friluftsrådets medlemskommuner; Vefsn, Grane, Alstahaug, Herøy, Leirfjord eller Dønna.

Kjenner du noen som skaper begeistring for friluftslivet der du bor?

Visste du at du kan bestille mange kommunale/statlige tjenester selv på nett?

På grunn av endring i bemanningssituasjonen i Servicetorget vil vi i en periode ha redusert åpningstid.

Meteorologisk institutt har sendt ut et gult farevarsel for nedbør for Namdalen, Helgeland, Saltfjellet og Salten.

Nordland fylkeskommune gjennomfører nå den første fylkeshelseundersøkelsen med vekt på trivsel og livskvalitet.

Allemannsretten gir oss gratis tilgang til naturen og friluftslivet, men i blant trenger man utstyr på turen som mange kan oppleve som kostbart og dermed bidra til å hindre aktiv deltakelse i friluftslivet. Heldigvis finnes det en løsning på dette! Visste du at Grane kommune har en utstyrssentral hvor du kan låne sports– og fritidsutstyr?

Nye og gamle politikere deltok i folkekvalgtopplæring mandag og tirsdag denne uka.

NVE melder om jord-, sørpe- og flomskredfare for Midt-Norge og deler av Nord-Norge.

Datahjelpen er et gratis lavterskeltilbud, og åpent for alle.

Tidenes største investering for Grane kommune er under oppføring. På Stormoen vil det de neste månedene reise seg et bygg på 4 000 kvadratmeter. Her vil det nye helsetunet huse 24 sykehjemsplasser, 8 omsorgsboliger, et dagaktivitetssenter, kjøkken og vaskeri. I tillegg blir legekontor, fysioterapeut, hjemmetjenesten og helsestasjon samlokalisert på stedet.

Fritidsbadinga starter 4. november og vil denne sesongen holde åpent mandag og onsdag.